Adreslijst maken

adreslijsten maken
Adreslijst maken, hoe doe je dat.

U wilt als ondernemer graag nieuwe klanten en prospecten benaderen en wil graag hiervoor een adreslijst maken. Bij voorkeur wilt u een specifieke adreslijst maken waarbij u een bepaalde doelgroep wilt benaderen.

Wij adviseren om bij het maken van adreslijsten, gebruik te maken van een speciaal hiervoor ingerichte marketingtool, te beginnen met een gratis account. Via de bedoelde marketingtool kunt u telkens een actuele adreslijst maken. U krijgt gratis toegang tot de grootste bedrijfsdatabase van Nederland, waarin 2,4 miljoen bedrijven en de 3,6 miljoen bijbehorende contactpersonen te vinden zijn. Het systeem is volledig ingericht op het maken van doelgroepselecties. In één handomdraai hebben wij voor onze acquisitie, de perfecte doelgroep te pakken.

Deze tool is de ideale manier voor het maken van maatwerk adreslijsten, gegevens op te zoeken en biedt heel gericht ondersteuning aan onze verkoopactiviteiten. Wij zijn er van overtuigd dat u als geïnteresseerde, er ook heel veel aan zult hebben en wij nodigen u van harte uit om u gratis aan te melden, zodat ook u er onbeperkt uit kunt putten.

Wij zijn uiteraard heel benieuwd hoe deze tool, voor het maken van adreslijsten, u zal bevallen.

Vul het onderstaande formulier in om de gegevens en link in uw mail te ontvangen.
© 2007-2018 Winventor iMarketing & WebDesign | Maatwerk - Inventief - Creatief | KvK 04083845 | +31643095324