Samenwerking met Nederlands E-mail marketing bedrijf

E-mail marketing

Vanmiddag een samenwerkings-overeenkomst getekend met een bedrijf voor het leveren van e-mail marketing campagnes. Wij zijn daarmee tevens reseller geworden van het zeer snel groeiende bedrijf.


Online zijn veel e-mail campagne en nieuwbrief software pakketten beschikbaar. Bijvoorbeeld Copernica, Sendy, MadMimi, MailChimp, AWeber, en Newsletter Mailer. Allen hebben hun voor en nadelen: prijs, ondersteuning, engelstalig, complexiteit, bruikbaarheid, mobiel leesbare nieuwsbrieven. Het is vaak een aardige zoektocht waarbij de keuze uiteindelijk vaak valt op laag geprijsde pakketten.


Vandaag is Winventor Marketing & Design bewust de samenwerking aangegaan en reseller geworden met een Nederlandstalige aanbieder van online e-mail marketingsoftware met meer dan 8 jaar e-mail marketing ervaring. De ondersteuning wordt volledig door ons gegeven. Het opzetten van e-mail-campagnes, redigeren van nieuwsbrieven en realiseren van landingspagina's voor campagnes.


Sinds de komst van smartphones is het gebruik en effectiviteit van e-mail marketing weer gestegen. Lees "E-mail marketing effectief inzetten". Steeds meer bedrijven beseffen dat de klant persoonlijk benaderd wil worden zonder dat het de irritatiegrens benadert. Middels een goed afgestemde e-mail marketing campagne houdt u contact met uw bestaande klant en kunt u hen af en toe laten weten wat u levert, hen te informeren met bijzondere informatie of nieuwe ontwikkelingen binnen uw bedrijf.


Wilt u meer weten, neem dan contact op zodat we met een kop koffie uw kansen en mogelijkheden kunnen bespreken.

Kansen voor E-mail marketing zijn gegroeid

E-mail marketing

De mobiele opening score voor e-mails is in de afgelopen 5 jaar met 30% gestegen.


Veel meer dan de helft van alle nieuwsbrieven worden onderweg gelezen. Het is zelfs waarschijnlijker dat uw nieuwsbrief eerst in een quick scan-modus op een mobiel apparaat wordt bekeken en bij voldoende interessante inhoud wordt deze later opnieuw geopend op de persoonlijke desktop van de ontvanger, terwijl hij/zij geniet van een pepermuntthee, koffie of anders lekkers in een meer comfortabele setting.


Voor bedrijven die afhankelijk zijn van nieuwsbrieven is het een gevecht om hun mail zo lang mogelijk in de inbox van elke ontvanger te laten "leven". Het is voor hen een soort actie game waarbij alleen de sterkste overleeft. Overal moet men rekening mee houden, vooral op de leesbaarheid op smartphones en tablets.


Mobiele functies, zoals de nieuwe 3D Touch ervaring op de iPhone 6s, het verhogen van resoluties, de toename van schermformaten vermeerderd met de grote diversiteit aan smartphones en besturingssystemen, maakt het steeds belangrijker om op de details, sfeer, gevoel, leesbaarheid, inhoud en call to action te letten.


Een korte Peek en Pop bijvoorbeeld, is essentieel in de eerste mobiele screening. Dit is de functie waarin de ontvanger in enkele regels de afzender, onderwerpregel en 30 eerste woorden kan lezen en daarop besluit om de mail te behouden of te verwijderen. Daarna volgt de indruk op de diverse andere apparaten.


Winventor Marketing & Design ontwerpt en maakt templates die men kan importeren in diverse mailprogramma's (ook mailchimp etc). Deze templates zijn direct geschikt voor de diversiteit aan apparaten. Responsive templates worden op maat gemaakt (kleuren, lettertypen, buttons, afbeeldingen etc etc). Ook kan een complete e-mail marketing campagne worden opgestart en bijgehouden.

Lees meer berichten

Winventor Marketing & Design biedt duurzame diensten aan die CO2 neutraal zijn.

Duurzaam hosten. Co2 neutraal
Stacks Image p357133_n356568
Stacks Image p357133_n552855

Verder is Winventor aangesloten bij:

Stacks Image p357133_n627154
Branchevereniging voor Data Driven Marketing

En official reseller en leverancier:

e-mailmarketing
© 2007-2018 Winventor iMarketing & WebDesign | Maatwerk - Inventief - Creatief | KvK 04083845 | +31643095324