Projecten en ervaring

Hieronder vindt u in een overzicht een kleine (actuele) greep van projectaanvragen van klanten.

SEO specialisme voor lanceren nieuwe website

Binnen nu en ongeveer 3 maanden lanceren wij onze nieuwe website. Het is voor ons belangrijk dat wij met die nieuwe website minstens even goed (en het liefst beter!) gevonden worden in Google als onze concurrent.

Nu wij toewerken naar live-gang, hebben wij behoefte aan advies en feedback van een gedegen SEO-specialist die ons adviseert en ondersteunt op het gebied van online vindbaarheid. Denk daarbij aan bijvoorbeeld:
- Advies over/feedback op keywordmapping/URL structuur nieuwe website.
- Advies over NO-follow/Canonical-tag codes. Welke pagina’s moeten wij laten indexeren en welke niet?
- Advies over/feedback op meta-beschrijvingen en zoekwoordgebruik.

Wij vragen u omdat wij iemand zoeken die kwaliteit levert en niet alleen maar "snel een paar uurtjes wil schrijven". Wij komen bij u vanwege uw ervaring en goede referenties.

Nieuwe website voor onderneming

Wij zijn op zoek naar een front-end developer die kan werken met HTML, CSS en PHP. Het gaat om één pagina met een veranderlijk contactformulier. Daarbij dienen er twee pagina's aangemaakt te worden, de inhoud kan precies hetzelfde blijven als de huidige variant, alleen met een nieuw design (hierbij gaat het alleen om de header en logo). Dit zou binnen een tijdsbestek van twee weken moeten gebeuren.


Onze voorkeur gaat ernaar uit dat u op locatie komt werken, zodat we geregeld contact kunnen houden.

Nieuwsbrieven website CMS

Gebruik maken van uw software waarbij de bezoeker zich moet kunnen registeren en dan een korte proefperiode krijgt. Daarna wenst hij/zij vanzelf om het pakket te updaten naar een betaalde versie. De gebruikers moeten nieuwsbrieven kunnen versturen en hun mailinglijst kunnen opbouwen.

Mogelijkheden:
- Eigen aanmeld formulier maken (Die op website geplaatst kunnen worden)
- Autoresponder lijsten aanmaken
- Statistieken kunnen inzien
- Upgraden
- Klantgegevens wijzigen
- Aangemelde klant alles gegevens kunnen inzien, en op welke mailinglijsten ze staan en welke mail berichten er al verzonden zijn.
- Mailinglijsten aanmaken / wijzigen
- Test mail kunnen versturen van mailinglijst
- Op bepaalde datum een mail kunnen versturen, of na bv zoveel dagen na aanmelding.

​Webdeveloper gezocht voor bouwen website Advocatenkantoor

We hebben een advocatenkantoor in het zuiden van het land. De nieuwe website moet overzichtelijk zijn en zo mogelijk door ons zelf te kunnen worden aangevuld en veranderd. Het zal gaan om maximaal 10 pagina’s en de teksten en foto’s volgen nog. We willen graag de mogelijkheid hebben om deze later zelf op de website te plaatsen en/of te kunnen veranderen.

Budget tussen € 700 en € 1100

Wordpress specialist voor klankborden, uitleg, inspiratie en verbeteringen. Site voor opleidingen

Ik heb twee sites gebouwd in wordpress en heb ze aardig voor elkaar. Ik snap het een en ander van nieuwe pagina’s bouwen en zo.

Alleen, de update loopt niet door, ik durf geen nieuw templates te proberen en ik wil graag een inschrijfformulier op een site.

Kortom, ik wil graag met u als professional klankborden, de puntjes op de i zetten, het maken van een formulier uitleggen. En verder hoop ik op meer inspiratie en tips voor verbeteringen.

Huidige website vernieuwen en aanpassen naar een responsive layout voor adviesbureau

Wilt u onze huidige website vernieuwen en aanpassen naar een responsive layout op dusdanige wijze dat de website een betere natuurlijke positie krijgt bij zoekmachines.


De huidige website voorziet op dit moment deels in de behoefte. Weliswaar dat betrekkelijk weinig klanten via de website bij ons terecht komen. Op dit moment komen de klanten via andere kanalen zoals 'mond tot mond reclame' en het bestaande netwerk.

Geconstateerd wordt dat de huidige website zich niet aanpast aan het scherm van de gebruiker. In de huidige tijd van het mobiele zoeken mist het bedrijf het om zo gevonden te worden. Daarnaast heeft het niet responsive zijn als nadeel dat de zoekmachines de huidige website lager indexeert en deze dus minder vindbaar is. De door zoekmachines gebruikte algoritme is hierop in april 2015 aangepast.


Uitgangspunten en randvoorwaarden

Minimaal dezelfde content (foto's, tekst) en klantcontactmogelijkheden zoals de huidige website. Verder blijft de domeinnaam gehandhaafd. Het logo, gebruikte kleuren, foto's en menustructuur wordt gebruikt zoals in de huidige website zichtbaar is. Voor het aanpassen en uploaden van de nieuwe website heb ik de FTP inloggegevens nodig en verder de hosting-inloggegevens.

  • 3 bannersfoto’s worden gebruikt in de banner
  • 14 foto’s worden gebruikt bij de diensten
  • 10+4 foto’s worden gebruikt bij projecten
  • Een nieuwe Fav icon wordt gemaakt en gebruikt (de huidige is een van Joomla)
  • 7 menu items worden gebruikt en zo nodig herschikt
  • 15 HTML pagina’s worden minimaal gebruikt en mogelijk uitgebreid.

Meerkwerk-voorstel: gedegen zoekmachine optimalisatie (inclusief linkbuilding en indexering-optimalisatie)


Werkzaamheden

Huidige site content en structuur omgezet in Rapidweaver, eventueel later toevoegen van CMS als blijkt dat het aantal aanpassing erg vaak en veel zijn. Tot dat moment worden de wijzigingen via de mail aan Winventor Marketing & Design verzonden en verwerkt. Aanbevolen is om op termijn een blog te nemen en nu op voorhand al teksten hiervoor te gaan schrijven zodat bij de start van het blog, deze al enigszins gevuld is. Contact pagina toegevoegd en verkennend het idee voorgelegd om via mailings (3 maandelijks) de bestaande klanten periodiek te informeren over gerealiseerde projecten.


Budget € 900 - € 1.500,- en meerwerk voorstel € 2.500,-Bouwen van website voor cosmetica productlijn

Ik wil graag een website laten bouwen voor een cosmetica productlijn met meerdere producten, de website moet responsive zijn en moet ook gebouwd worden met CMS. De site moet een webshop worden, met alle functionaliteiten die daarbij horen.
Het logo is beschikbaar in EPS/PDF/AI.


Werkzaamheden: Bouwen van een content management systeem, integratie met social media, een webshop, betaalmogelijkheden, een contactformulier, een weblog, comments voor bezoekers, een productcatalogus, een zoekfunctie, een sitemap en klanten login


Budget: €2.500 tot €5.000

Verbeteren van de organische (van nature) positie van de website van opleidingsinstituut

De huidige website bevat alle onderdelen die benodigd zijn. De opbouw is helaas complex, niet gebruikersvriendelijk, zowel voor de gebruikers (cliënten, klanten, users) als voor het bedrijf zelf (admin, trainers). Het bevat veel ongebruikte onderdelen en is verkeerd opgebouwd.

Verder is veel gebruik gemaakt van DTG voor betaalde Google Adword Campagnes voor relatief hoge maandelijkse bedragen (ca € 700,-). Door DTG werd gemeten in vertoningen (getoond in zoekresultaten van zoekers) en het aantal klikken op de vertoningen (gemeten als klik-ratio, waarbij 2% als relevante drempel werd beschouwd).

5 Campagnes met diverse resultaten werden ingezet, waarbij de kosten per klik tussen de € 5,- en € 12,- in rekening werden gebracht.


Doelstelling

Verbeteren van de organische (van nature) positie van de website op de meest gebruikte zoekmachine Google, dusdanig dat de website zonder betaalde campagnes beter gaat scoren, meer zichtbaar is en meer betaalde klanten gaat opleveren.


Uitgangspunten en randvoorwaarden

Huidige site behouden en inzet van expertise, advies en kennis gebruiken voor het zoekmachine geschikt maken van de website. Kosten maximaal zo veel mogelijk rond het maandbudget van DTG houden. Elke twee weken evalueren en na drie maand (begin mei 2016) de stand van zaken en nieuwe strategie bepalen.


Omzetten van wordpress website naar responsive website voor Camping

Ik ben ontevreden over mijn huidige website. Deze is verouderd en slecht leesbaar op smartphones. Ik merk dat mijn website bezoek afneemt en dat het aantal smartphone gebruikers binnen 1 pagina al afhaken. Ik ben voor mijn camping afhankelijk van mijn online zichtbaarheid en aanwezigheid. De boekingen komen hoofdzakelijk via mijn website binnen. Ik vind het niet prettig dat mijn website slecht mobiel leesbaar is. Zou u deze voor mij willen aanpassen. Verder wil ik graag mijn website via mijn smartphone en tablet van mijn vakantieadres kunnen aanpassen. Ik vind wordpress behoorlijk lastig en ingewikkeld. Vooral omdat ik steeds opnieuw weer er in moet komen. Kan dat makkelijker?

Huidige plugins: Blog, boekingsmodule van externe partij, diverse bewegende banners, veel foto's, contactpagina, social media links

Werkzaamheden: Website omgezet naar Rapidweaver met aanvullend een CMS module voor het op afstand kunnen aanpassen van teksten en afbeeldingen. Betaalde teksten van de website hergebruikt en tekstueel aangepast naar zoekmachinegeschikte teksten, huidige modulen omgezet naar responsive modulen, HTML5, CSS3 etc. Toekomstgerichte technieken. SEO optimalisatie in de structuur.

Opzetten en nieuwbouw van responsive website voor beautysalon

Met een responsive layout opzetten van een nieuwe website inclusief passende afbeeldingen voor een beautysalon. Inclusief contact pagina, reserveringspagina's met invulformulieren ten behoeve van vereenvoudiging van administratie, diverse workshops en dienstverleningen. Verder een koppeling met Facebook en opzetten van Facebook pagina. Verder het posten van diverse berichten, installeren en gereedmaken van laptop, aanmaken mailadressen, aanvragen domeinnaam en hosting.


Budget € 900,- € 1.800,-

Omzetten van templates van bestaande website

Graag het design van onze bestaande website omzetten naar responsive en moderne uitstraling.
Er moeten circa 8 templates moeten worden vormgegeven.
Site maakt reeds gebruik van een CMS en de inhoud en structuur moet het zelfde blijven. Uitsluitend een modernere en responsive uitstraling.

Budget € 800,- tot € 1500,-

Aanpassen van bestaande website voor festival

We zijn op korte termijn op zoek naar een webdesigner die onze website kan aanpassen. Eigenlijk is de site al zo goed als klaar, maar er zullen op korte termijn aanpassingen moeten worden gemaakt in huisstijl, logo en de teksten. Wij lopen er vooral tegenaan dat links niet geïmplementeerd kunnen worden en dat bestaande koppelingen niet kloppen. Een gedeelte van de werkzaamheden zal binnen een maand gedaan moeten worden.


Werkzaamheden: een content management systeem aanpassen, integratie met social media, betaalmogelijkheden, een contactformulier, een weblog, het plaatsen van nieuwsberichten, comments voor bezoekers, een zoekfunctie en een sitemap


Budget
Tussen € 1000 - € 1500

Nieuwbouw van website voor welzijnsorganisatie

Voor een nieuwe welzijnsorganisatie met een tijdelijke website, zoeken wij een webdesigner die de website kan vernieuwen en optimaliseren. Tekst en beeld worden aangeleverd. Het gaat om 12 pagina's inclusief contact formulier. Wij willen graag dat dit binnen 1 maand gereed is.

Budget € 600,- € 1.000,-

Twee vergelijkingssites optimaliseren voor zoekmachines (fotografie en klussen)

Het gaat om twee vergelijkingswebsites: een bouw/klus offertes en fotograafwebsite.
De teksten op de pagina's moeten SEO-vriendelijke gemaakt worden, ook de sites zelf moeten qua structuur ook aangepast worden.
Gaat om ongeveer 35 pagina's.

Lees meer berichten

Winventor Marketing & Design biedt duurzame diensten aan die CO2 neutraal zijn.

Duurzaam hosten. Co2 neutraal
Stacks Image p543989_n356568
Stacks Image p543989_n552855

Verder is Winventor aangesloten bij:

Stacks Image p543989_n627154
Branchevereniging voor Data Driven Marketing

En official reseller en leverancier:

e-mailmarketing
© 2007-2018 Winventor iMarketing & WebDesign | Maatwerk - Inventief - Creatief | KvK 04083845 | +31643095324