Projecten en ervaring

Hieronder vindt u in een overzicht een kleine (actuele) greep van projectaanvragen van klanten.

SEO specialisme voor lanceren nieuwe website

Binnen nu en ongeveer 3 maanden lanceren wij onze nieuwe website. Het is voor ons belangrijk dat wij met die nieuwe website minstens even goed (en het liefst beter!) gevonden worden in Google als onze concurrent.

Nu wij toewerken naar live-gang, hebben wij behoefte aan advies en feedback van een gedegen SEO-specialist die ons adviseert en ondersteunt op het gebied van online vindbaarheid. Denk daarbij aan bijvoorbeeld:
- Advies over/feedback op keywordmapping/URL structuur nieuwe website.
- Advies over NO-follow/Canonical-tag codes. Welke pagina’s moeten wij laten indexeren en welke niet?
- Advies over/feedback op meta-beschrijvingen en zoekwoordgebruik.

Wij vragen u omdat wij iemand zoeken die kwaliteit levert en niet alleen maar "snel een paar uurtjes wil schrijven". Wij komen bij u vanwege uw ervaring en goede referenties.

Verbeteren van de organische (van nature) positie van de website van opleidingsinstituut

De huidige website bevat alle onderdelen die benodigd zijn. De opbouw is helaas complex, niet gebruikersvriendelijk, zowel voor de gebruikers (cliënten, klanten, users) als voor het bedrijf zelf (admin, trainers). Het bevat veel ongebruikte onderdelen en is verkeerd opgebouwd.

Verder is veel gebruik gemaakt van DTG voor betaalde Google Adword Campagnes voor relatief hoge maandelijkse bedragen (ca € 700,-). Door DTG werd gemeten in vertoningen (getoond in zoekresultaten van zoekers) en het aantal klikken op de vertoningen (gemeten als klik-ratio, waarbij 2% als relevante drempel werd beschouwd).

5 Campagnes met diverse resultaten werden ingezet, waarbij de kosten per klik tussen de € 5,- en € 12,- in rekening werden gebracht.


Doelstelling

Verbeteren van de organische (van nature) positie van de website op de meest gebruikte zoekmachine Google, dusdanig dat de website zonder betaalde campagnes beter gaat scoren, meer zichtbaar is en meer betaalde klanten gaat opleveren.


Uitgangspunten en randvoorwaarden

Huidige site behouden en inzet van expertise, advies en kennis gebruiken voor het zoekmachine geschikt maken van de website. Kosten maximaal zo veel mogelijk rond het maandbudget van DTG houden. Elke twee weken evalueren en na drie maand (begin mei 2016) de stand van zaken en nieuwe strategie bepalen.


Omzetten van wordpress website naar responsive website voor Camping

Ik ben ontevreden over mijn huidige website. Deze is verouderd en slecht leesbaar op smartphones. Ik merk dat mijn website bezoek afneemt en dat het aantal smartphone gebruikers binnen 1 pagina al afhaken. Ik ben voor mijn camping afhankelijk van mijn online zichtbaarheid en aanwezigheid. De boekingen komen hoofdzakelijk via mijn website binnen. Ik vind het niet prettig dat mijn website slecht mobiel leesbaar is. Zou u deze voor mij willen aanpassen. Verder wil ik graag mijn website via mijn smartphone en tablet van mijn vakantieadres kunnen aanpassen. Ik vind wordpress behoorlijk lastig en ingewikkeld. Vooral omdat ik steeds opnieuw weer er in moet komen. Kan dat makkelijker?

Huidige plugins: Blog, boekingsmodule van externe partij, diverse bewegende banners, veel foto's, contactpagina, social media links

Werkzaamheden: Website omgezet naar Rapidweaver met aanvullend een CMS module voor het op afstand kunnen aanpassen van teksten en afbeeldingen. Betaalde teksten van de website hergebruikt en tekstueel aangepast naar zoekmachinegeschikte teksten, huidige modulen omgezet naar responsive modulen, HTML5, CSS3 etc. Toekomstgerichte technieken. SEO optimalisatie in de structuur.

Twee vergelijkingssites optimaliseren voor zoekmachines (fotografie en klussen)

Het gaat om twee vergelijkingswebsites: een bouw/klus offertes en fotograafwebsite.
De teksten op de pagina's moeten SEO-vriendelijke gemaakt worden, ook de sites zelf moeten qua structuur ook aangepast worden.
Gaat om ongeveer 35 pagina's.

Lees meer berichten

Winventor Marketing & Design biedt duurzame diensten aan die CO2 neutraal zijn.

Duurzaam hosten. Co2 neutraal
Stacks Image p543989_n356568
Stacks Image p543989_n552855

Verder is Winventor aangesloten bij:

Stacks Image p543989_n627154
Branchevereniging voor Data Driven Marketing

En official reseller en leverancier:

e-mailmarketing
© 2007-2018 Winventor iMarketing & WebDesign | Maatwerk - Inventief - Creatief | KvK 04083845 | +31643095324