Virtuele Tour

Met een virtuele tour uw bedrijf aan potentiële klanten laten zien door middel van een online rondleiding. Dat geeft een betere beleving. Een virtuele tour helpt twijfelaars de juiste beslissing te maken. Een virtuele tour met 360 graden foto’s en video’s geeft bezoekers een indrukwekkend en aantrekkelijk totaalbeeld van uw bedrijfspand, uw werkelijke voorraad, producten, sfeer, inrichting, stijl of van uw gehele terrein. Een virtuele tour biedt interactie en plaatst diverse objecten in een virtuele werkelijkheid. Online bezoekers ervaren het alsof ze bij u op locatie zijn en het vertrouwen in uw bedrijf is inmiddels verder gestegen.

Op uw website maakt u natuurlijk gebruik van foto’s om uw bedrijf aan de bezoekers van uw site te presenteren. Beeld zegt uiteraard meer dan woorden. Met een virtuele tour voegt u nog meer beleving aan uw site toe.

Het maakt bij het bezoeken van de virtuele tour niet uit of ze gebruik maken van de computer thuis, een tablet of een smartphone. De mogelijkheden van een virtuele tour zijn daarbij onbeperkt.


Met een zakelijke tour op Google Maps / Street View scoort uw bedrijf hoger in de zoekresultaten.
Terwijl de belangstelling in een vermelding op sociale media als Facebook binnen twee dagen weg-ebt, is een tour op Google jarenlang van blijvende waarde voor u en uw (toekomstige) klanten!
Stacks Image 512474_512488

Winventor Marketing & Design biedt duurzame diensten aan die CO2 neutraal zijn.

Duurzaam hosten. Co2 neutraal
Stacks Image 356568
Stacks Image 552855

Verder is Winventor aangesloten bij:

Stacks Image 627154
Branchevereniging voor Data Driven Marketing

En official reseller en leverancier:

e-mailmarketing